Intialainen kasviscurry

17.2.2014
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen kasviscurry

Ainekset

1 sitruunalla maustettua avokadoöljyä
2 2 tl currya jauheena
3 2 tl paprikajauhetta
4 2 tl garam masalaa
5 1 tl korianteria jauheena
6 2 sipulia
7 2 porkkanaa
8 100 g herkkusieniä
9 100 g bataattia
10 2 valkosipulinkynttä
11 pala punaista chilipaprikaa
12 200 - 300 g parsakaalia (pakaste)
13 1 prk kookosmaitoa
14 suolaa
15 mustapippuria
16 tuoretta korianteria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 47 g
Proteiinia 28 g
Rasvaa 87 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 4510
Energiaa kcal 1078

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: sitruunalla maustettua avokadoöljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Kuori ja paloittele sopiviksi suupaloiksi sipuli, porkkanat, herkkusienet ja bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.

Kuumenna öljy padassa tai kattilassa. Lisää pannulle ensin mausteet ja kääntele hetki. Lisää sitten kasvikset parsakaalia lukuun ottamatta, mikäli käytät pakasteparsakaalia. Kääntele kasviksia hetki ja lisää joukkoon kookosmaito. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Lisää parsakaali ja jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä. Silppua pinnalle tuoretta korianteria.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5