Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti

25.6.2012
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 500 g varhaiskaalia
2 3 porkkanaa
3 1 tl merisuolahiutaleita
Hunajavinegretti
1 2 rkl juoksevaa hunajaa
2 2 rkl valkoviinietikkaa
3 0,5 dl öljyä
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 63 g
Proteiinia 2 g 7 g
Rasvaa 12 g 46 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 735 2940
Energiaa kcal 176 703

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali- ja porkkanasuikaleet kulhoon ja lisää merisuolahiutaleet. Anna maustua 10 minuuttia. Yhdistä vinegretin ainekset ja kaada se kaali-porkkanaseokselle. Tarjoa lisäkesalaattina.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5