Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaporkkanat

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

2 - 3 kpl
Isoa porkkanaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Rakuunaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa porkkanat suikaleiksi. Levitä uunivuokaan. Valuta päälle öljy, hunaja ja mausteet. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

2 - 3 kpl
Isoa porkkanaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
Suolaa
1/2 tl
Rakuunaa
2

Valuta päälle öljy, hunaja ja mausteet. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
Suolaa
1/2 tl
Rakuunaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

73

307

4,7 g

0,7 g

7,3 g

7,3 g

1,0 g

0,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Rakuunaa,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli