Hunajamarinoitua broileria

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajamarinoitua broileria

Ainekset

4 annosta
1 4 kpl broilerin paistileikkeitä tai rintapaloja tai rintaleikkeitä tai koipireisiä
Marinadi:
1 1 dl juoksevaa hunajaa
2 1 sitruunan mehu
3 0,5 tl sitruunapippuria
4 1 tl suolaa
5 1 tl paprikaa
6 (2 rkl ketsuppia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 114 g
Proteiinia 35 g 139 g
Rasvaa 2 g 9 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 167 4669
Energiaa kcal 279 1116

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita marinadi. Voitele sillä broilerinkoivet ja laita peitetyssä kulhossa jääkaappiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Kypsennä liha uunivuoassa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai grillaa miedolla jälkilämmöllä noin 30-40 minuuttia. Broilerin koivet ovat kypsiä, kun luu käännettäessä irtoaa lihasta.Tarjoa lisänä öljyssä miedosti paistettuja, paloiteltuja herkkusieniä, kesäkurpitsaa tai kesäkurpitsan kukkia, munakoisoa, paprikaa, tomaattia ja banaania.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5