Hunajaiset juurekset ja sipulit

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajaiset juurekset ja sipulit

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 kpl sipuli
3 1 kpl punasipuli
4 2 kpl porkkanaa
5 1 lanttua
6 1 selleriä
7 2 rkl hunajaa
8 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 49 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 483 1933
Energiaa kcal 116 462

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit. Kuullota hetki öljyssä ja lisää hunaja ja suola. Jos paistat lihaa, esimerkiksi patapaistia, voit lisätähunajaiset juurekset patapaistin kanssa samaan uuniastiaan kypsennyksen viimeisiksi 30 minuutiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lanttu porkkana selleri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5