Hunajaiset broilerin koivet

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajaiset broilerin koivet

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin koipireittä
Mausteliemi:
1 4 rkl soijakastiketta
2 4 rkl hunajaa
3 1 rkl ananasmehua tai säilötyn inkiväärin lientä
4 0,5 tl sitruunapippuria
Paistamiseen:
1 3 rkl öljyä
Kastike:
1 1,5 dl siivilöytyä paistolientä
2 0,5 dl tomaattisosetta
3 1 rkl soijakastiketta
4 2 rkl viinietikkaa
5 1 rkl maissisuurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille
6 sokeria maun mukaan

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 92 g
Proteiinia 38 g 152 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 684 6735
Energiaa kcal 402 1610

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuivaa broilerinpalat hyvin talouspaperiin ja laita muovipussiin. Sekoita mausteliemi ja kaada samaan pussiin. Sulje pussin suu solmulla ja kääntele pussia tunnin ajan silloin tällöin.Kuumenna öljy keskilämmöllä ja kypsennä broilerinkoivet siinä ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta, noin 25 minuuttia.Nosta kypsät koivet pois pannusta ja kiedo folioon odottamaan.Lisää pannuun tilkka vettä. Kiehauta ja siivilöi pieneen kattilaan.Lisää tomaattisose, soijakastike ja viinietikka. Sekoita ja kiehauta. Ripottele joukkoon suuruste tai lisää vesitilkassa 1 tl maissitärkkelystä. Kiehauta ja mausta. Tarjoa lisänä höyrytettyä riisiä ja kasvissuikaleita.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5