Hunajainen uunilohi

20.1.2008
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajainen uunilohi

Ainekset

4 annosta
1 600 - 800 g lohi- tai kirjolohifileetä
2 1 tl suolaa
3 hiukan mustapippuria
4 1 prk smetanaa
5 1 rkl hunajaa
6 3 rkl hienonnettua tilliä
7 1 - 2 maustekurkkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 29 g 116 g
Rasvaa 36 g 144 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 924 7696
Energiaa kcal 460 1839

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee uunilohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5