Hunajainen sieni-lohipannu

26.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajainen sieni-lohipannu

Ainekset

5 annosta
1 1 sipuli
2 200 g kesäkurpitsaa
3 1 porkkana
4 200 g herkkusieniä
5 1 valkosipulin kynsi
6 600 g marinoituja lohisuikaleita
7 2 dl vettä
8 2 rkl hunajaa
9 0,25 tl suolaa
10 1 rkl sitruunamehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 44 g
Proteiinia 24 g 119 g
Rasvaa 17 g 83 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 169 5843
Energiaa kcal 279 1397

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpista ja paloittele se. Pese, kuori ja suikaloi porkkana. Harjaa sienet puhtaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Lisää kesäkurpitsa, porkkana, valkosipuli ja lohisuikaleet. Paista hetki käännellen. Lisää vesi, hunaja ja suola. Hauduta noin 8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5