Hummus ja naposteluvihannekset

28.8.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hummus ja naposteluvihannekset

Ainekset

4 annosta
1 1 valkosipulin kynsi
2 1 prk säilöttyjä kikherneitä
3 1 rkl sitruunamehua
4 0,25 tl jeeraa
5 0,25 tl suolaa
6 0,25 dl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 53 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 596 2383
Energiaa kcal 142 569

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori valkosipulinkynsi. Valuta liemi kikherneistä. Soseuta kikherneet, valkosipuli, sitruunamehu ja mausteet tahnaksi. Lisää oliiviöljy nauhana joukkoon. Tarjoa hummus vihannesten dippinä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: dippikastike kikherne
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5