Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hirssi-kikhernesalaatti

Fork and knife
20 Annosta
Fork and knife
20 Annosta

Ainekset

1 kpl
(450 g) kuorittua hirssiä
1 1/2 l
Vettä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Öljyä

Lisäksi

2 kpl
(à 380/230 g) säilykekikherneitä
500 g
Kirsikkatomaatteja
2 kpl
Ruukkua jääsalaattia

Kastike

1/2 dl
Valkoista balsamiviinietikkaa
1 dl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Ruukku tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kikherneet siivilässä ja huuhtele ne vedellä. Lisää kikherneet hirssiin.

Yhdistä kastikeainekset ja kaada kastike kuuman hirssin joukkoon. Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Lisää tomaatit hirssi-kikherneseokseen.

Huuhtele salaatti ja valuta se puhtaan keittiöpyyhkeen päällä. Annostele salaatti tarjoilukulhon pohjalle ja reunoille. Lisää päälle hirssi-kikherne-kirsikkatomaattiseos.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.