Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herne-porkkanapihvit

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1/4 dl
Korppujauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1 tl
Korianteria
3/4 dl
Vettä
1/2 kpl
Punasipulia
3/4 dl
Pakasteherneitä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 kpl
Kananmuna
Paistamiseen öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mausta korppujauhot suolalla, mustapippurilla, korianterilla ja jeeralla ja turvota vedessä muutama minuutti. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi pieniksi. Sulata ja valuta pakasteherneet. Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna öljy ohukaispannussa ja lusikoi massaa pannulle. Paista pihvejä muutama minuutti molemmilta puolilta. Tarjoa kurkkuraidan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.