Herne-porkkanapihvit

22.3.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Herne-porkkanapihvit

Ainekset

2 annosta
1 0,25 dl korppujauhoja
2 0,5 tl suolaa
3 0,25 tl mustapippuria
4 0,5 tl jeeraa eli juustokuminaa
5 1 tl korianteria
6 0,75 dl vettä
7 0,5 punasipulia
8 0,75 dl pakasteherneitä
9 1 porkkana
10 1 valkosipulin kynsi
11 1 kananmuna
12 Paistamiseen öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 19 g
Proteiinia 6 g 11 g
Rasvaa 3 g 6 g
Kuitua 2 g 4 g
Energiaa kJ 370 740
Energiaa kcal 88 177

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta korppujauhot suolalla, mustapippurilla, korianterilla ja jeeralla ja turvota vedessä muutama minuutti. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi pieniksi. Sulata ja valuta pakasteherneet. Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna öljy ohukaispannussa ja lusikoi massaa pannulle. Paista pihvejä muutama minuutti molemmilta puolilta. Tarjoa kurkkuraidan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: herne pihvi porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5