Herkkuhillo

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Herkkuhillo

Herkkuhillopurkkiin purkitetaan mustikkaa, vadelmaa ja mansikkaa.

Ainekset

1 1 l mustikoita
2 0,5 l vadelmia
3 0,5 l mansikoita
4 500 g hillosokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 569 g
Proteiinia 7 g
Rasvaa 6 g
Kuitua 34 g
Energiaa kJ 10133
Energiaa kcal 2422

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Perkaa marjat. Mittaa ne kattilaan kerroksittain sokerin kanssa. Anna marjojen mehustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.

Kuumenna hitaasti. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Ravistele kattilaa välillä pohjaan palamisen estämiseksi.

Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto. Tölkitä hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet ja anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5