Helppo vorschmack

28.1.2008
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo vorschmack

Ainekset

4 annosta
1 3 sipulia
2 3 valkosipulin kynttä
3 400 g (naudan) jauhelihaa
4 1 rkl öljyä
5 1 rasia anjovista
6 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
7 1 prk (120 g) smetanaa
8 0,25 tl valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 29 g
Proteiinia 30 g 120 g
Rasvaa 24 g 96 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 522 6088
Energiaa kcal 364 1455

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon smetana, mausta valkopippurilla. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa vorschmack perunamuusin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: anjovis jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5