Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo lohivokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Lohikuutioita (esim. pakaste)
450 g
(1 pussi) pakastewokkivihanneksia
1 - 2 rkl
Öljyä
2 - 3 rkl
Mietoa currytahnaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
2 dl
Kookosmaitoa
Persiljaa tai tuoretta korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Lisää lohikuutiot, kääntele niitä pannussa muutama minuutti. Lisää vihannekset ja sekoittele aineksia pannussa varovasti muutama minuutti. Lisää mausteet ja kookosmaito. Kääntele ainekset varovasti sekaisin ja kuumenna muutama minuutti eli kunnes kala on kypsää. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai korianteria. Tarjoa lisänä riisiä tai nuudeleita.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.