Helppo kukkakaalivuoka

23.6.2008
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo kukkakaalivuoka

Ainekset

2 annosta
1 iso kukkakaali (500 g)
2 100 g savukinkkua
3 1 prk (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
4 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 18 g
Proteiinia 16 g 32 g
Rasvaa 22 g 45 g
Kuitua 6 g 12 g
Energiaa kJ 1 310 2621
Energiaa kcal 313 626

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuutioi kanta. Kukkakaalia ei tarvitse esikeittää. Kuutioi savukinkku. Pane kukkakaalit ja kinkkukuutiot voideltuun uunivuokaan. Sirottele joukkoon hiukan mustapippuria. Kaada kerma vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Voit jättää kinkun pois ja tarjota vuoan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5