Helppo kesäkurpitsapikkelsi

24.7.2011
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo kesäkurpitsapikkelsi

Ainekset

1 1 kg kesäkurpitsaa
2 500 g sipulia
Mausteliemi
1 1 dl vettä
2 2 dl väkiviinaetikkaa
3 3 dl sokeria
4 1 rkl suolaa
5 2 tl sinapinsiemeniä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 288 g
Proteiinia 8 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 5417
Energiaa kcal 1295

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise kesäkurpitsat ja poista pehmeät keskiosat. Kuori sipulit. Raasta sipulit ja kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi. Kiehauta kattilassa mausteliemen ainekset.Lisää raasteet ja keitä 15 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla. Säilö pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5