Helppo jauhelihakeitto

12.9.2011
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo jauhelihakeitto

Ainekset

6 annosta
1 600 g jauhelihaa
2 2 rkl öljyä
3 7 keskikokoista perunaa
4 1,2 l vettä
5 3 lihaliemikuutiota
6 400 g pakastekeittojuureksia
7 3 rkl tomaattipyreetä
8 hienonnettua persiljaa pinnalle

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 96 g
Proteiinia 20 g 122 g
Rasvaa 23 g 138 g
Kuitua 3 g 17 g
Energiaa kJ 1 480 8881
Energiaa kcal 354 2123

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha pannulla kypsäksi. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon liemikuutiot ja perunakuutiot sekä jauheliha pieninä paloina. Anna kiehua 5 minuuttia.

Lisää pakastejuurekset ja tomaattipyree ja jatka keittämistä kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta keitto halutessasi ripauksella suolaa ja ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5