Helppo broilerikeitto

27.3.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo broilerikeitto

Ainekset

5 annosta
1 1 sipuli
2 3 perunaa
3 1 porkkana
4 puolikas paprika
5 200 g parsakaalia
6 1 rkl öljyä
7 400 g broilerin jauhelihaa
8 1 tl currya
9 1 tl suolaa
10 1,2 l vettä
11 2 dl itämaisella currylla maustettua ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 49 g
Proteiinia 21 g 104 g
Rasvaa 15 g 76 g
Kuitua 2 g 11 g
Energiaa kJ 1 097 5485
Energiaa kcal 262 1311

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele perunat ja porkkana. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele se. Pese parsakaali ja irrota siitä kukinnot ja hieman vartta. Kuumenna öljy padassa. Paista kevyesti broilerin jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää curry ja suola. Kaada vesi joukkoon ja lisää perunat ja porkkanat. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää paprikanpalat ja parsakaali. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Lisää maustettu ranskankerma. Kuumenna ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5