Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo broileri-kaalilaatikko

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Pieni kerä valkokaalia, noin 1 kg
350 g
Broilerin jauhelihaa
1 1/2 dl
Puuroriisiä
3 dl
Kanalientä
4 rkl
Siirappia
2 tl
Suolaa
1 1/2 tl
Meiramia
3 dl
Maitoa
2 dl
Kevytkermaa
1 kpl
Muna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa sipulit suikaleiksi ja ruskista ne kevyesti pannulla. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita keskenään voideltuun vuokaan sipulit, kaali, pieninä paloina broilerin jauheliha sekä riisit. Sekoita kuumaan kanaliemeen siirappi sekä suola ja meirami. Kaada seos vuokaan. Sekoita maito, kerma ja muna keskenään. Kaada munamaito tasaisesti laatikon päälle. Kypsennä kaalilaatikkoa 200 asteessa noin 1 1/2-2 tuntia. Tarjoile puolukkachutneyn kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.