Helpot rahkaletut

25.9.2005
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helpot rahkaletut

Tarjoile rahkaletut puolukkahillon tai marjojen ja kermavaahdon tai smetanan kanssa.

Ainekset

6 annosta
1 4 munaa
2 250 g maitorahkaa
3 1 dl sokeria
4 1 tl vaniljasokeria
5 3 rkl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
1 puolukkahilloa tai marjoja
2 kermavaahtoa tai smetanaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 114 g
Proteiinia 9 g 55 g
Rasvaa 4 g 24 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 633 3799
Energiaa kcal 151 908

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista letut voissa tai margariinissa ohukaispannulla hitaasti paistaen molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5