Helpot perunarieskat

22.1.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helpot perunarieskat

Ainekset

12 kappaletta
1 1 pussi pakasteperunasoseaineksia (400 g)
2 0,5 tl suolaa
3 3 dl vettä
4 2 kananmunaa
5 2 dl ohrajauhoja
6 1 dl hiivaleipäjauhoja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 166 g
Proteiinia 3 g 37 g
Rasvaa 1 g 16 g
Kuitua 1 g 15 g
Energiaa kJ 339 4064
Energiaa kcal 81 971

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Kasvis
Ruokalajit Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada perunasoseainekset, suola ja vesi mikronkestävään astiaan. Kuumenna mikrossa täydellä teholla muutama minuutti. Sekoita tasaiseksi ja anna hieman jäähtyä. Sekoita löysään perunasoseeseen kananmunat ja jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tee yhteensä 12 kekoa kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Painele jauhotetuin käsin ohuiksi rieskoiksi. Pistele pintaan reikiä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna rieska
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5