Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot lihapullat

timer-icon30 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Lihapullat maistuvat melkein kaikille! Lihapullien perusohjeella voit valmistaa tavallisia lihapullia, ja eri tavoin maustamalla saat uusia makuja. Lihapullien kypsennysaika uunissa on vain 15 minuuttia.

Ainekset

1 dl
Vettä
1/2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.

1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Vettä
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Sipuli
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1/2 dl
Korppujauhoja
Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

68

284

5,3 g

1,9 g

0,9 g

0,1 g

0,1 g

4,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli