Helpot lihapullat

18.1.2015
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helpot lihapullat

Lihapullat maistuvat melkein kaikille! Lihapullien perusohjeella voit valmistaa tavallisia lihapullia, eri tavoin maustamalla saat uusia makuja. Lihapullien kypsennysaika uunissa on vain 15 minuuttia. Katso myös video lihapullien kypsentämisestä kolmella tavalla!

Ainekset

20 kappaletta
1 1 dl vettä
2 0,5 dl korppujauhoja
3 1 sipuli
4 1 rkl öljyä
5 400 g jauhelihaa
6 1 kananmuna
7 1 tl suolaa
8 0,5 tl rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 22 g
Proteiinia 4 g 80 g
Rasvaa 4 g 87 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 248 4968
Energiaa kcal 59 1187

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5