Hellepäivän meloni-mansikkaherkku

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hellepäivän meloni-mansikkaherkku

Ainekset

4 annosta
1 0,5 hunajamelonia
2 0,5 cantaloupemelonia
3 0,25 vesimelonia
4 0,5 l mansikoita
Lisäksi:
1 2 dl kermaa
2 1 rkl sokeria
3 (tilkka appelsiinilikööriä)
4 tuoretta tai kuivattua rosmariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 119 g
Proteiinia 4 g 14 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 248 4990
Energiaa kcal 298 1193

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaiverra meloneista palloraudalla avulla palloja tai kuori ja paloittele melonit. Viipaloi mansikat ja lado viipaleet melonipallojen kanssa annosmaljoihin. Ripottele päälle hiukan sokeria.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon sokeri, halutessasi likööritilkka sekä maun mukaan rosmariinia. Tarjoile kermavaahdon kera.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5