Hedelmiä ja tuorejuustovaahtoa

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmiä ja tuorejuustovaahtoa

Herkuttele jälkiruoaksi papaijaa ja passionhedelmää. Tarjoa hedelmäpalojen seurana tuorejuustosta ja vaniljakastikkeesta tehtyä vaahtoa.

Ainekset

4 annosta
1 2 papaijaa
2 4 passionhedelmää
3 100 g maustamatonta tuorejuustoa
4 1 dl valmista vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 1 limetin mehu
6 1 rkl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 45 g 179 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 8 g 30 g
Energiaa kJ 1 109 4435
Energiaa kcal 265 1060

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja halkaise papaijat ja poista tummat siemenet. Lohko hedelmät annospaloiksi kulhoon. Puolita passionhedelmät ja raavi lusikan avulla hedelmien siemenet papaijapalojen sekaan.

Notkista tuorejuusto limetin mehulla ja lisää sokeri. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita se tuorejuustoseokseen.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5