Hedelmäsalsa

26.1.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäsalsa

Sitrushedelmistä valmistuu pirteä salsakastike. Käytä salsaan hunajapomeloa tai greippiä. Tarjoa salsaa esimerkiksi kasvispihvien, katkarapujen tai broilerileikkeiden lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 1 hunajapomelo tai greippi
2 1 mango
3 1 pieni sipuli
4 0,5 - 1 punaista chiliä
5 2 tl öljyä
6 ripaus suolaa
7 ripaus pippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 2 g 10 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 300 1202
Energiaa kcal 72 287

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori pomelo tai greippi veitsellä ja irrota lohkot kalvojen välistä. Paloittele. Kuori ja kuutioi mango. Silppua sipuli ja chili. Sekoita ainekset keskenään, lisää öljy ja mausta salsa. Tarjoa esimerkiksi kasvispihvien, katkarapujen tai broilerileikkeiden lisukkeena.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: greippi hunajameloni mango
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5