Hedelmäsalaatti ja valkosuklaakastike

15.12.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäsalaatti ja valkosuklaakastike

Valkosuklaakastike tekee hedelmäsalaatista juhlavan jälkiruoan. Se myös tasoittaa hienosti appelsiinin, omenan ja anananaskirsikan kirpeyttä.

Ainekset

4 annosta
1 1 appelsiini
2 1 punainen omena
3 1 rasia (100 g) ananaskirsikoita
Valkosuklaakastike
1 100 g valkosuklaata
2 1 dl kuohukermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 103 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 157 4627
Energiaa kcal 276 1106

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista suklaakastike. Paloittele suklaa. Kiehauta kerma pienessä kattilassa. Siirrä kattila syrjään. Lisää joukkoon suklaapalat ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä.

Kuori appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja paloittele lohkot. Pese ja kuori omena ja poista siemenkota. Pilko paloiksi. Poista ananaskirsikoista kuoret ja huuhtele ja puolita hedelmät. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Tarjoile valkosuklaakastikkeen kera.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5