Hedelmälautanen ja vaniljavaahto

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmälautanen ja vaniljavaahto

Ainekset

4 annosta
1 0,5 - 1 kpl /ruokailija: kauden kypsiä hedelmiä ja marjoja (esim. passioita, aprikooseja tai persikoita ja mansikoita tai sharoneita, banaaneita ja annoonaa
Vaniljavaahto:
1 1 prk (2 dl) kuohukermaa
2 0,5 prk (à 2 dl) valmista vaniljakastiketta
3 jauhettua inkivääriä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 57 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 18 g 73 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 978 3911
Energiaa kcal 234 935

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Varaa jokaiselle ruokailijalle lautaselle 2-3 kauden kypsää hedelmää. Osta hedelmät riittävän ajoissa ja kypsytä huoneenlämmössä tarpeen mukaan, jos ne ovat vielä kovia.

Tarjoa hedelmät huoneenlämpöisinä ja kerma kylmänä. Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kylmä vaniljakastike, jolloin vaahto löystyy. Lisää inkivääri.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: aprikoosi banaani persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5