Hedelmäketsuppi

15.6.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäketsuppi

Ainekset

1 1 prk (410/320 g) säilykepersikoita mehussa
2 2 banaania
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 1 dl valkoviinietikkaa
6 1 dl sokeria
7 1,5 tl suolaa
8 1 tl sambal oelek -chilikastiketta
9 0,5 tl rouhittua mustapippuria
10 jauhettua kanelia, inkivääriä ja neilikkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 182 g
Proteiinia 6 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 3361
Energiaa kcal 803

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta persikat liemineen kattilaan ja lisää joukkoon paloitellut banaanit, sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää etikka ja loput mausteet. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 30 minuuttia. Soseuta ja jäähdytä. Tarjoa esim. grillatun broilerin tai pihvin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: banaani persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5