Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäiset broilerinkoivet

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 3/10 kg
Marinoituja koipireisiä
2 kpl
Ananasmurskaa
1 kpl
Persiljaruukku
70 g
Cashewpähkinöitä
1 kpl
Punainen chili
1/2 tl
Jauhettua inkivääriä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Sinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado broilerinkoivet uunivuokaan. Kaada ananakset liemineen kulhoon. Hienonna persilja ja rouhi cashewpähkinät karkeaksi rouheeksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos broilerinkoipien päälle.  Kypsennä noin tunti 175 °C:ssa. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 15.9.2014
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

652

2728

48,8 g

12,0 g

3,4 g

3,4 g

2,8 g

49,2 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Punainen chili,

0,5 tl Jauhettua inkivääriä,

Valkosipulinkynttä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli