Hedelmäinen toscakakku

28.2.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäinen toscakakku

Ainekset

10 annosta
Pohja
1 2 munaa
2 1,5 dl sokeria
3 2 dl vehnäjauhoja
4 1,5 tl leivinjauhetta
5 0,5 dl maitoa
6 100 g voita sulatettuna
Kuorrutus
1 75 g voita
2 100 g mantelilastuja
3 1 dl sokeria
4 0,5 dl maitoa
5 1 rkl vehnäjauhoja
6 400 g säilykepurkki persikoita, päärynää tai aprikoosia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 347 g
Proteiinia 6 g 61 g
Rasvaa 21 g 212 g
Kuitua 2 g 20 g
Energiaa kJ 1 480 14799
Energiaa kcal 354 3537

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperipala, sulje vuoan reuna siten, että leivinpaperi jää väliin. Voitele ja korppujauhota irtopohjaisen kakkuvuoan reuna. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin 20 min.Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Viipaloi säilykehedelmät ja asettele ne esipasitetun kakkupohjan pinnalle. Levitä toscaseos päälle.Paista vielä 200 asteessa n.10 min, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5