Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäinen porkkanaraastesalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Porkkanoita
2 kpl
Säilykepersikan puolikasta
1 kpl
Appelsiini
Suolaa
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Pilko persikat. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.2.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

58

243

0,3 g

11,3 g

11,0 g

3,0 g

0,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli