Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäinen pannacotta

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Hedelmäisessä pannacotassa on vaniljakastiketta ja ruoanvalmistusjogurttia – ja paljon hedelmäisiä makuja. Tämä jälkiruoka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Ainekset

2 1/2 dl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl
Ruoanvalmistusjogurttia
1 dl
Kuohukermaa
1 tl
Vaniljasokeria
2 rkl
Sitruunamehua
3 kpl
Liivatelehteä

Päälle:

1 kpl
(410/235 g) säilykepersikoita ja puolet liemestä
15 kpl
Ananaskirsikkaa
10 kpl
Tummaa viinirypälettä
2 kpl
Kiivihedelmää
1 kpl
Sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se jogurttiin. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää siihen sokerit ja sitruunanmehu. Liuota puristetut liivatteet kerman sekaan ja anna seoksen jäähtyä hiukan.Yhdistä kermaseos vaahdotettuun vaniljakastike-jogurttiseokseen ja jaa annosastioihin. Anna hyytyä viileässä mielellään yön yli.Pese ja pilko hedelmät annospaloiksi. Poista viinirypäleiden siemenet. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle säilykepersikoiden liemi ja sitruunanmehu. Jaa hedelmäseos vaniljahyytelön päälle ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.