Hedelmäinen pannacotta

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäinen pannacotta

Hedelmäisessä pannacotassa on vaniljakastiketta ja ruoanvalmistusjogurttia – ja paljon hedelmäisiä makuja. Tämä jälkiruoka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Ainekset

6 annosta
1 2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 1 dl ruoanvalmistusjogurttia
3 1 dl kuohukermaa
4 1 tl vaniljasokeria
5 2 rkl sitruunamehua
6 3 kpl liivatelehteä
Päälle:
1 1 prk (410/235 g) säilykepersikoita ja puolet liemestä
2 15 kpl ananaskirsikkaa
3 10 kpl tummaa viinirypälettä
4 2 kpl kiivihedelmää
5 1 sitruunan mehu

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 108 g
Proteiinia 4 g 23 g
Rasvaa 8 g 51 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 708 4245
Energiaa kcal 169 1015

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se jogurttiin. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää siihen sokerit ja sitruunanmehu. Liuota puristetut liivatteet kerman sekaan ja anna seoksen jäähtyä hiukan.Yhdistä kermaseos vaahdotettuun vaniljakastike-jogurttiseokseen ja jaa annosastioihin. Anna hyytyä viileässä mielellään yön yli.Pese ja pilko hedelmät annospaloiksi. Poista viinirypäleiden siemenet. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle säilykepersikoiden liemi ja sitruunanmehu. Jaa hedelmäseos vaniljahyytelön päälle ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5