Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti

25.3.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäinen katkarapu-juustosalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja
2 1 paketti (220 g) leipäjuustoa
3 4 säilykepersikanpuolikasta
4 1 kurkku
5 1 ruukku rucolaa
Avokado-jogurttikastike
1 1 kypsä avokado
2 2 rkl limetinmehua
3 1 dl turkkilaista jogurttia
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 6 - 8 tippaa tabascoa
7 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 44 g
Proteiinia 26 g 104 g
Rasvaa 27 g 109 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 1 650 6598
Energiaa kcal 394 1577

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Valuta katkaravut. Pilko leipäjuusto, persikat ja kurkku pieniksi paloiksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää päälle juustot, kurkut, persikat ja katkaravut. Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi sisus kulhoon ja soseuta haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon limetinmehu, jogurtti ja mausteet. Notkista ohuemmaksi öljyllä. Tarjoile salaatin kastikkeena.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: avokado katkarapu persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5