Hedelmähyytelö

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmähyytelö

Ainekset

6 annosta
1 8 dl erilaisia hedelmäpaloja (esim. mangoa, sharonia, persikkaa, ananasta, viinirypäleitä, papaijaa)
2 0,5 l vaaleaa mehua
3 7 kpl liivatelehteä
4 sokeria maun mukaan
Lisäksi:
1 2 dl kuohukermaa
2 0,5 dl valmista kinuskikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 216 g
Proteiinia 4 g 26 g
Rasvaa 14 g 85 g
Kuitua 3 g 20 g
Energiaa kJ 1 221 7326
Energiaa kcal 292 1751

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Puristele pehmenneistä liivatteista ylimääräinen vesi ja liuota ne tilkkaan kiehuvaa mehua. Sekoita liivateliuos lopun mehun joukkoon ja lisää halutessasi sokeria.

Vuoraa hyydytysvuoka muovikelmulla ja asettele pohjalle puolet hedelmäpaloista. Kaada päälle puolet mehusta ja anna hyytyä viileässä. Lisää loput hedelmäpalat ja mehu.

Hyydytä mieluummin seuraavaan päivään saakka ja kumoa. Tarjoile kinuskikastikkeella maustetun kermavaahdon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jälkiruokahyytelö
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5