Haudutetut possunleikkeet

8.9.2011
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Haudutetut possunleikkeet

Ainekset

4 annosta
1 750 g porsaan ohutleikkeitä
2 1 rkl margariinia ja öljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 sipuli
6 2 valkosipulinkynttä
7 5 viipaletta pekonia
8 2 rkl dijonsinappia
9 1 dl viipaloituja mustia oliiveja
10 0,25 tl cayennenpippuria
11 0,33 l olutta, esim lageria
12 1 - 2 dl ruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 39 g 157 g
Rasvaa 50 g 201 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 719 10875
Energiaa kcal 650 2599

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle. Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5