Haudutettu lohi

29.12.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Haudutettu lohi

Valmista lohi makuliemessä hauduttamalla. Haudutettu lohi on helppo ja nopea ruoka, joka maistuu monenlaisten kasvisten kera.

Ainekset

4 annosta
1 700 g lohifileetä
Liemi
1 8 dl vettä
2 2 rkl etikkaa
3 1 sipuli
4 2 rkl merisuolaa
5 10 maustepippuria
6 2 laakerinlehteä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 33 g 132 g
Rasvaa 24 g 95 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 452 5809
Energiaa kcal 347 1388

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.

Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5