Hasselbackan tuliset perunat

28.10.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hasselbackan tuliset perunat

Ainekset

4 annosta
1 8 - 12 kpl tasakokoista perunaa
2 2 rkl voita tai margariinia
3 ripaus suolaa
4 ripaus chilijauhetta
5 0,5 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 74 g
Proteiinia 2 g 9 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 582 2326
Energiaa kcal 139 556

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kuorittuihin perunoihin leveyssuunnassa vieri viereen viiltoja lähes perunan pohjaan saakka. Pane perunat uunivuokaan viipaloitu puoli ylöspäin. Sulata voi ja voitele perunat voisulalla. Mausta suolalla, chilijauheella ja timjamilla. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia kypsiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5