Härkisrieskaset

24.8.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Härkisrieskaset

Ainekset

4 annosta
Bolognese
1 1 paketti (250 g) härkäpapuvalmistetta (Härkis)
2 1 prk tomaatti-chilipastakastiketta
3 2 - 3 rkl silputtua tuoretta basilikaa
4 1 dl kivettömiä oliiveja
5 100 g mozzarellaa tai fetajuustoa
6 rucolaa tai tuoretta basilikaa
Lisäksi
1 4 - 6 palaa ohutta rieskaa tai pieniä vehnätortilloja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 138 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 8 g 30 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 086 4344
Energiaa kcal 260 1038

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (250 g) härkäpapuvalmistetta (Härkis)

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista bolognese. Kuumenna valmis pastakastike ja lisää härkäpapuvalmiste kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa.
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille.
Levitä Härkisbolognesea rieskoille. Ripottele rieskoille oliiveja. Viipaloi mozzarella ja pane jokaiselle rieskalle viipale juustoa. Halutessasi voit käyttää fetajuustoa.
Paista uunissa noin 8 minuuttia. Lisää päälle rucolaa tai basilikasilpua.

Teksti:
Kuvat: Tiina Rantanen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5