Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ainekset

250 g
(1 pkt) härkäpapuvalmistetta (härkis)
1 kpl
Pieni sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 kpl
Ruukku silputtua persiljaa tai korianteria
1 - 2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Juustokuminaa
3/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Chilijauhetta
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista mureketaikina. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon tai tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Soseutus onnistuu myös sauvasekoittimella kulhossa.

1 kpl
Pieni sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
250 g
(1 pkt) härkäpapuvalmistetta (härkis)
1/2 kpl
Ruukku silputtua persiljaa tai korianteria
1 - 2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Juustokuminaa
3/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Chilijauhetta
2

Muotoile massasta kostutetuin käsin pullia. Annoksesta tulee noin 12-15 pullaa tai 8-10 pihviä.
Paista pullat öljyssä kauniin ruskeiksi.

Öljyä paistamiseen
3

Tarjoa tsatsikin tai mintulla maustetun turkkilaisen jogurtin kanssa. Voit tarjota pullia myös pitaleipien täytteenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Rantanen
Kuvat:
Tiina Rantanen
Julkaistu: 24.8.2016
|
Muokattu: 31.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

138

577

5,8 g

0,3 g

9,0 g

1,5 g

2,8 g

11,0 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

0,25 tl Chilijauhetta,

Öljyä paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli