Hapankaalicoleslaw

25.10.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hapankaalicoleslaw

Ainekset

5 annosta
1 1 prk (680/650 g) hapankaalia
2 2 porkkanaa
3 1 ruukku persiljaa
Kastike
1 4 - 5 rkl majoneesia
2 1 rkl hunajaa
3 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 57 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 5 g 24 g
Kuitua 4 g 21 g
Energiaa kJ 409 2044
Energiaa kcal 98 488

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada hapankaali lävikköön ja huuhtele vedellä. Anna valua huolella. Voit nostaa painon päälle, jotta suurin osa nesteestä poistuu. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna persilja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele kaikki ainekset käännellen sekaisin ja anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: hapankaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5