Hapankaali-hedelmäsalaatti

25.9.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hapankaali-hedelmäsalaatti

Ainekset

4 annosta
1 200 g hapankaalia
2 100 g melonia
3 100 g viinirypäleitä
4 1 pieni banaani
5 0,5 salaattisipuli tai pala purjoa
Kastike:
1 1 dl appelsiinimehua
2 1 rkl juoksevaa hunajaa
3 1 tl valkoviinietikkaa
4 ripaus yrttisuolaa
5 mustapippuria myllystä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 83 g
Proteiinia 2 g 6 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 403 1612
Energiaa kcal 96 385

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset, Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta hapankaali. Kuutioi meloni ja puolita rypäleet sekä viipaloi banaani. Suikaloi sipuli tai purjo. Kerrosta salaattiainekset kulhoon ja sekoita kahdella haarukalla nostellen. Mittaa kastikkeen aineet juomalasiin, sekoita ja kaada salaatille. Anna maustua viileässä tarjoiluhetkeen saakka. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5