Halloumi-kikhernesalaatti

25.7.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Halloumi-kikhernesalaatti

Ainekset

4 annosta
1 125 g halloumijuustoa
2 1 prk (425 / 265g) säilykekikherneitä
3 1 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
4 50 g rucolaa
Kastike:
1 1 valkosipulinkynsi
2 4 rkl oliiviöljyä
3 2 rkl balsamiviinietikkaa
4 2 tl hunajaa
5 0,5 tl sambal oelek-maustetahnaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 78 g
Proteiinia 13 g 51 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 526 6106
Energiaa kcal 365 1459

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle. Tarjoa grillipihvin kanssa.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5