Gulassi

16.12.2004
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Gulassi

Gulassi on maukas unkarilainen, paprikalla maustettu liharuoka, joka nautitaan riisin tai pastan kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 500 g naudan paistia
2 2 sipulia
3 1 dl hillosipuleita
4 2 punaista paprikaa
5 2 rkl öljyä
6 3 dl vettä
7 2 tl paprikajauhetta
8 0,5 tl suolaa
9 0,5 tl valkopippuria
10 chilikastiketta
11 70 g tomaattipyrettä
12 1 dl ranskankermaa
Koristeluun:
1 0,5 dl silputtua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 39 g
Proteiinia 30 g 119 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 224 4896
Energiaa kcal 292 1170

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa liha kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit. Ruskista liha pannulla ja kuullota sipuli. Lisää hillosipulit, suikaloidu paprikat, vesi, paprikajauhe, suola ja pippuri ja chilikastiketta maun mukaan. Hauduta padassa tai pannussa 30-45 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää loput aineista. Sekoita ja lämmitä ja tarjoa riisin tai pastan kanssa

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5