Grillipiirakka

26.5.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillipiirakka

Päästä uuni kesälomalle ja valmista jälkiruokapiirakka grillissä.

Ainekset

7 annosta
1 (380 g) makeaa piirakkataikinaa (pyöreä)
2 500 g persikoita tai 1 prk (820/470 g) persikanpuolikkaita sokeriliemessä
3 1 rasia (125 g) pakastevadelmia
4 3 rkl fariinisokeria
5 2 rkl margariinia
6 1 rkl perunajauhoja
7 1 rkl öljyä
Lisäksi
1 2 pyöreää foliovuokaa
2 vaniljajäätelöä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 45 g 315 g
Proteiinia 4 g 28 g
Rasvaa 21 g 149 g
Kuitua 2 g 14 g
Energiaa kJ 1 625 11377
Energiaa kcal 388 2719

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: vaniljajäätelöä

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä.

Kuumenna grilli. Halkaise persikat, poista kivet tai valuta säilykepersikat. Leikkaa viipaleiksi. Yhdistä kulhossa persikka, vadelmat, sokeri, rasva ja jauhot.

Sivele foliovuoan pohjalle öljyä. Painele piirakkapohja vuokaan. Laita täyte pohjan päälle.

Aseta toinen kertakäyttövuoista ylösalaisin ritilälle kuumaan grilliin. Nosta piirakkavuoka sen päälle. Kypsennä kannen alla 45–60 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

Teksti:
Kuvat: Mikko Hannula
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5