Grillilohirullat

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillilohirullat

Ainekset

4 annosta
1 500 g lohifileetä
Mausteseos :
1 1,5 rkl sinappia
2 2 tl sokeria
3 tilkka sitruunamehua
4 ripaus suolaa
5 rouhittua mustapippuria
6 2 rkl tuoretta tilliä silputtuna
7 0,5 rkl tuoretta ruohosipulia silputtuna
8 0,5 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
Lisäksi :
1 grillaukseen sopiva alumiiniastia
2 öljyä voiteluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 11 g
Proteiinia 24 g 95 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 088 4351
Energiaa kcal 260 1040

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään mausteseoksen aineet. Poista fileestä nahka ja levitä mausteseos kalan päälle. Leikkaa filee parin sentin paksuisiksi suikaleiksi ja rullaa viipaleet ohuesta päästä aloittaen. Sulje liitoskohdat hammastikulla. Voitele alumiinivuoka öljyllä ja asettele kalarullat vuoan päälle. Nosta vuoka grilliritilälle lähelle hiillosta ja peitä vuoka kannella. Kypsennä 10-15 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Voit tarvittaessa myös kääntää palat välillä ympäri. Tarjoa kesäisen salaatin ja uusien perunoiden kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: grillaus lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5