Grillikylki

12.5.2014
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillikylki

Ainekset

1 1 kg maustettua porsaan grillikylkeä
Glaseerauskastike
1 0,75 dl cola-juomaa
2 2 rkl chiliketsuppia
3 2 tl cajun-mausteseosta
4 1 puristettu valkosipulinkynsi
5 1 rkl soijaa
6 2 tl sinappia
7 4 rkl öljyä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 17 g
Proteiinia 207 g
Rasvaa 141 g
Kuitua 1 g
Energiaa kJ 9014
Energiaa kcal 2154

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta lihapala huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Sekoita kulhossa glaseerauskastikkeen ainekset. Grillaa liha ensin kovemmalla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Vähennä lämpöä ja jatka grillaamista vielä noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila näyttää noin 85 astetta. Sivele lihaa paiston aikana glaseerauskastikkeella.Vinkki: Voit kypsentää grillikyljen myös 175-asteisesssa uunissa noin 1 1/2 tuntia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5