Grillatut pihvit ja tomaatti-kapriskastike

1.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillatut pihvit ja tomaatti-kapriskastike

Ainekset

4 annosta
1 4 naudan ulkofileepihviä
2 suolaa ja rouhittua mustapippuria
Tomaatti-kapriskastike
1 3 luumutomaattia
2 0,5 punasipulia
3 2 tl kapriksia
4 1 sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
5 3 rkl hienonnettua persiljaa
6 3 rkl oliiviöljyä
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 15 g
Proteiinia 25 g 99 g
Rasvaa 21 g 84 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 275 5099
Energiaa kcal 305 1219

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Nuiji pihvit kevyesti. Valmista kastike. Halkaise tomaatit, poista kannat. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatit muiden ainesten kanssa ja anna kastikkeen maustua pihvien paiston ajan. Grillaa pihvit nopeasti molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa pihvit perunoiden ja tomaatti-kapriskastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5