Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi

27.4.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi

Tankoparsa on herkullista sellaisenaan grillattuna. Dippikastikkeeksi sopii aromikas sinihomejuustokastike.

Ainekset

4 annosta
1 250 g vihreää parsaa
2 1 rkl oliiviöljyä
Sinihomejuustodippi
1 200 g kermaviiliä
2 75 g sinihomejuustoa muruina

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 11 g
Proteiinia 7 g 28 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 734 2937
Energiaa kcal 176 702

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista dippikastike. Sekoita sinihomejuustonmuruset kermaviilin joukkoon. Anna maustua viileässä noin puolisen tuntia.
Huuhtele parsat ja poista tyvestä muutaman sentin puumainen ja kova osa. Kuori parsanvarret liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä nupun alta tyveen päin. Sipaise parsojen pintaan öljyä. Grillaa 2–3 minuuttia. Tarjoile dippikastikkeen kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5