Grillatut lohimedaljongit

2.6.2010
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillatut lohimedaljongit

Ainekset

4 annosta
1 600 - 800 g (kirjo)lohifileetä
2 0,5 dl soijakastiketta
3 2 rkl hunajaa
4 1 tl sambal oelek- chilikastiketta
5 0,5 - 1 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 38 g
Proteiinia 34 g 134 g
Rasvaa 24 g 95 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 606 6425
Energiaa kcal 384 1536

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5