Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tee nopea, keväinen grilliherkku parsasta. Kylkeen sopii kolmen raaka-aineen sitruuna-aioli.

Ainekset

1 kg
Parsaa
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

Sitruuna-aioli

1 1/2 dl
Majoneesia
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori parsat. Valele ne öljyllä. Grillaa parsoja noin 10 minuuttia välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa.

Sekoita sitruuna-aiolin ainekset keskenään ja tarjoile parsan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.