Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia

11.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia

Tee nopea, keväinen grilliherkku parsasta. Kylkeen sopii kolmen raaka-aineen sitruuna-aioli.

Ainekset

5 annosta
1 1 kg parsaa
2 2 rkl oliiviöljyä
3 ripaus suolaa
Sitruuna-aioli
1 1,5 dl majoneesia
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 valkosipulinkynsi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 21 g
Proteiinia 6 g 30 g
Rasvaa 22 g 110 g
Kuitua 7 g 35 g
Energiaa kJ 990 4948
Energiaa kcal 237 1183

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori parsat. Valele ne öljyllä. Grillaa parsoja noin 10 minuuttia välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa.

Sekoita sitruuna-aiolin ainekset keskenään ja tarjoile parsan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: majoneesi parsa sitruuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5